O NAMA

Mi smo mlado društvo sportske rekreacije koje okuplja zaljubljenike u vježbanje i rekreaciju. U malenom prostoru u širem centru grada dočekati će vas vesela i stručna ekipa. Želite li vježbati, zabaviti i opustiti se, dođite i prepustite nam se s punim povjerenjem.


VODITELJI

 IVANA VULJEVIĆ

Ima dugogodišnje iskustvo u voðenju Pilatesa i aerobica. Certificirani je instruktor, dugi niz godina radila je na mnogim lokacijama vodeći rekreaciju svih dobnih skupina, od 2001. suraðivala je u HRT-ovoj emisiji "Dobro jutro Hrvatska" u sklopu jutarnje gimnastike "Vježbajte s nama" pod voditeljstvom Vesne Mimice. 2007. napušta sve i pokreće vlastiti projekt "Dvoranica".

EMINA NUŠINOVIĆ

Emina

Apsolventica na PBF-u. Od svoje 6. godine bavi se ritmikom i jazz dance-om.  U ZKM-ovom plesnom učilištu uči i pleše punih 12 godina. Dvije godine plesala je i u Plesnom studiju Tihane Škrinjarić. Potom se iz plesnih, seli u aerobik dvoranu. Od 2006. godine intenzivno i predano vježba Pilates, te se ubrzo počinje pripremati za ulogu instruktora. Njena upornost i talent omogućili su joj da od 2008. godine postane redovan instruktor Pilatesa u Dvoranici.